Diamantbor til beton, flint, mursten og andre materialer

Hos Diaflex har vi et bredt udvalg af diamantbor til beton, flint, mursten, asfalt og andre materialer, som vi sælger i hele Danmark. Vi fører bor til både vådboring og tørboring, ligesom vi har hulbor til montering på vinkelslibere. Derudover har vi et større udvalg af tilbehør til diamantbor til beton og øvrige materialer.

Stort udvalg af tilbehør og diamantbor til beton med videre

​Vi har over 25 års erfaring med alle former for diamantværktøj, herunder blandt andet diamantslibere, og i dag er vi lokalt repræsenteret i hele Danmark med vores forhandlere og rejsende medarbejdere. De råder og vejleder gerne om det rette valg af diamantbor til beton og øvrige materialer.

Vi forhandler diamantbor til beton, betonblokke, let beton, flint, mursten, murværk, asfalt og andre materialer, og vi har bor til både vådboring og tørboring. Borene kan sagtens klare stærkt armeret beton, og vores Tornador-segment er konisk, så det er lettere at få betonkernen ud.

Vi fører endvidere bor med TurboStart, hvilket vil sige selvskærpende segmenter, og vi tilbyder tørboring med sug uden støvgener. Derudover har vi et bredt udvalg af boretilbehør såsom forlængere, adaptere, snapkoblinger, ankre og gevind.

Kontakt os gerne for at høre mere om vores bor

​Vi har altid fokus på høj service og høj leveringssikkerhed, og du er velkommen til at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde inden for diamantbor til beton og andre materialer.

Du kan skrive en e-mail til: diaflex@diaflex.dk, eller du kan ringe på telefon +45 75 77 34 00 for at få en nærmere drøftelse.

​Vores erfaring og ekspertise gør os til førende leverandør

Vi har mange års erfaring og ekspertise med salg af diamantværktøj. Derfor er der mange fordele ved at vælge os som for eksempel.

Vi har været leverandør til byggeriet og industrien siden 1994

Med 25 års erfaring er du sikret det rigtige værktøj i høj kvalitet - hver gang.

Vi er førende leverandør af diamantsliber og betonsliber

Vores mange årige erfaring og høje ekspertise har gjort os til førende leverandør.

Vi tilbyder god service og høj leveringssikkerhed

Vi sikrer, at du får den gode service samt levering til tiden.

Få et besøg af en af vores konsulenter 

Udfyld nedestående formular, hvis du ønsker et opkald fra en af vores dygtige konsulenter omkring noget af vores værktøj. Så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Diaflex

Diaflex udbyder diamantværktøj, tape og folier til stærke europæiske producenter, som er markedsførende inden for deres område.

Kontakt os

Diaflex A/S

Lene Haus Vej 17B, 7430 Ikast

Klik her for rutevejledning

​CVR-nummer: 19667340

​​Telefon: 75 77 34 00

E-mail: diaflex@diaflex.dk

SAMARBEJDSPARTNERE:

DIA-OPTIMUM APS

(Tidligere DIAFLEX A/S afdeling, nu selvstændig partner)

Håndværkervej 16, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Læs vores cookiedeklaration