​Diaflex A/S - God service og høj leveringssikkerhed​

​Diaflex er fortsat åben trods Corona virus. Ring: 75 77 34 00.

Kontakt Diaflex:

Hovednummer: +45 75 77 34 00

​Eller udfyld vores formular  »

Udbyder af diamantværktøj, tape og folier

Leverandør til byggeriet og industrien siden 1994​

Diamantbor til beton, flint, mursten og andre materialer

Hos Diaflex A/S har vi et bredt udvalg af diamantbor til beton, flint, mursten, asfalt og andre materialer, som vi sælger i hele Danmark. Vi fører bor til både vådboring og tørboring, ligesom vi har hulbor til montering på vinkelslibere. Derudover har vi et større udvalg af tilbehør til diamantbor til beton og øvrige materialer.

Stort udvalg af tilbehør og diamantbor til beton med videre

​Vi har over 25 års erfaring med alle former for diamantværktøj, og i dag er vi lokalt repræsenteret i hele Danmark med vores forhandlere og rejsende medarbejdere. De råder og vejleder gerne om det rette valg af diamantbor til beton og øvrige materialer.

Vi forhandler diamantbor til beton, betonblokke, let beton, flint, mursten, murværk, asfalt og andre materialer, og vi har bor til både vådboring og tørboring. Borene kan sagtens klare stærkt armeret beton, og vores Tornador-segment er konisk, så det er lettere at få betonkernen ud.

Vi fører endvidere bor med TurboStart, hvilket vil sige selvskærpende segmenter, og vi tilbyder tørboring med sug uden støvgener. Derudover har vi et bredt udvalg af boretilbehør såsom forlængere, adaptere, snapkoblinger, ankre og gevind.

Kontakt os gerne for at høre mere om vores bor

​Vi har altid fokus på høj service og høj leveringssikkerhed, og du er velkommen til at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde inden for diamantbor til beton og andre materialer.

Du kan skrive en e-mail til: diaflex@diaflex.dk, eller du kan ringe på telefon +45 75 77 34 00 for at få en nærmere drøftelse.

Diaflex A/SLene Haus Vej 17B ▪ 7430 Ikast ▪ Tlf: +45 75 77 34 00 ▪ Fax +45 75 77 34 01 ▪ Mail: diaflex@diaflex.dk

Gazelle 2016​